Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Hapankaali 50g14kcal0.5g2.1g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste25g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g160kcal11.4g12.4g6.6g4g
Valittu annoskoko148g80kcal5.7g6.2g3.3g2g
Annoskoko puolitettuna74g40kcal2.9g3.1g1.7g1g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417