Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Raparperi 26g8.8kcal0.2g1.4g0g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g115kcal0.4g26.8g0g0.8g
Valittu annoskoko148g58kcal0.2g13.4g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna74g29kcal0.1g6.7g0g0.2g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516