Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Munakoiso 50g11kcal0.2g1.5g0.1g1.2g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow63g225kcal7.5g46.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g598kcal16.4g99.6g14g2.8g
Valittu annoskoko149g299kcal8.2g49.8g7g1.4g
Annoskoko puolitettuna74g150kcal4.1g24.9g3.5g0.7g
Arvot/100g100g202kcal5.5g33.5g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368