Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Kukkakaali 17g4kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Kalkkuna 17g33kcal5.2g0g1.3g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g2.1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Juuriselleri 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g95kcal11.8g4.8g2.8g2.4g
Valittu annoskoko149g47kcal5.9g2.4g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna74g24kcal3g1.2g0.7g0.6g
Arvot/100g100g32kcal4g1.6g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309