Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)13g39kcal1.5g7.9g0.2g1.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 63g80kcal13g0g3.1g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)6.2g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%3.7g4.1kcal0.7g0.1g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g2.5g7.2kcal1.2g0.8g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g340kcal35g23.6g11.2g4.4g
Valittu annoskoko148g170kcal17.5g11.8g5.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna74g85kcal8.8g5.9g2.8g1.1g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550