Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g81g89kcal6.4g16.1g0g4g
Punajuuri, keitetty, suolaton 57g22kcal0.6g4g0.1g1.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.4g56kcal0g0g6.4g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 4.2g15kcal0.1g3.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g366kcal14.2g47.4g13g11.2g
Valittu annoskoko149g183kcal7.1g23.7g6.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna74g92kcal3.6g11.9g3.3g2.8g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390