Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 64g48kcal1.2g9.8g0.1g0.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g17g32kcal2.5g0g2.5g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.4g9kcal0.6g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g207kcal8.8g20.2g9.2g1.4g
Valittu annoskoko149g104kcal4.4g10.1g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna74g52kcal2.2g5.1g2.3g0.4g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770