Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)18g19kcal4g0g0.3g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g2g2kcal0g0.1g0.2g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g7g25kcal0.8g5.1g0.1g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g10g7.9kcal0.3g1.1g0.2g0.4g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g5.6g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g171kcal11g15.8g6.8g1.8g
Valittu annoskoko148g86kcal5.5g7.9g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g43kcal2.8g4g1.7g0.5g
Arvot/100g100g58kcal3.7g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387