Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 58g94kcal17.6g0g2.5g0g
Hunaja0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Sinappi 0.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g298kcal36.2g7.2g14g2g
Valittu annoskoko148g149kcal18.1g3.6g7g1g
Annoskoko puolitettuna74g75kcal9.1g1.8g3.5g0.5g
Arvot/100g100g101kcal12.2g2.4g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113