Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 75g12kcal0.6g1.5g0.1g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Nokkonen 3g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g15g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g92kcal2.8g7.2g5g4.8g
Valittu annoskoko148g46kcal1.4g3.6g2.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna74g23kcal0.7g1.8g1.3g1.2g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738