Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Omena, keskikokoinen 200g20g6.8kcal0g1.4g0.1g0.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2g18kcal0g0g2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2g15kcal0g0g1.6g0g
Soijakastike2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Possun Ulkofile, 100g20g25kcal4.2g0g0.9g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g2g6.8kcal0.4g0g0.6g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g201kcal11.2g14.4g10.4g3.8g
Valittu annoskoko149g101kcal5.6g7.2g5.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna74g50kcal2.8g3.6g2.6g1g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.8g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246