Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 38g30kcal0.6g6.3g0g1.1g
Vesi81g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure3.1g9kcal0.5g0g0.8g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g123kcal2.8g14.4g5.4g2.8g
Valittu annoskoko149g62kcal1.4g7.2g2.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna74g31kcal0.7g3.6g1.4g0.7g
Arvot/100g100g42kcal0.9g4.8g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219