Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)50g13kcal0.5g2.7g0g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.4g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g119kcal10.8g7.2g5g1.8g
Valittu annoskoko149g59kcal5.4g3.6g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g30kcal2.7g1.8g1.3g0.5g
Arvot/100g100g40kcal3.6g2.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139