Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 52g27kcal6.2g0.1g0.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 52g22kcal0.2g2.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 29g87kcal2.5g15.9g0.5g4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Siirappi 6.3g19kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g316kcal18g46.4g1.4g8.4g
Valittu annoskoko149g158kcal9g23.2g0.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna74g79kcal4.5g11.6g0.4g2.1g
Arvot/100g100g106kcal6g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385