Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g31g106kcal4.1g21g0.5g1.7g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g3.5g5kcal0.3g0.9g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow3.5g6kcal0g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g20g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g19g5.8kcal0.3g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g496kcal15.8g90.2g7g6.2g
Valittu annoskoko149g248kcal7.9g45.1g3.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna74g124kcal4g22.6g1.8g1.6g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478