Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.6g0.3g0.8g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.6kcal0.3g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 29g40kcal5.5g0g2g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g22g37kcal1.9g2.1g2.4g0.1g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ananas, omassa liemessään 4.4g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Meetvursti 4.4g19kcal1g0g1.6g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 15g57kcal3.5g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g537kcal29.6g42.4g26.8g3.4g
Valittu annoskoko149g268kcal14.8g21.2g13.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna75g134kcal7.4g10.6g6.7g0.9g
Arvot/100g100g180kcal9.9g14.2g9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113