Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 53g16kcal0.5g2.7g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Sipuli 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli26g45kcal2g0.7g3.7g0g
Juusto, Arla Kadett 5%18g33kcal6g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g223kcal21.2g10g9.6g4.6g
Valittu annoskoko149g112kcal10.6g5g4.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna74g56kcal5.3g2.5g2.4g1.2g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.4g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697