Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palvikinkku HK 3%8.7g8.7kcal1.6g0g0.3g0g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Atria kevyt Perhenakki26g42kcal2.5g2g2.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g326kcal11.8g33.2g14.8g3.4g
Valittu annoskoko149g163kcal5.9g16.6g7.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna74g82kcal3g8.3g3.7g0.9g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055