Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)109g35kcal3.6g4.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl16g57kcal2.3g9.2g1.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g293kcal17g43.4g5g4g
Valittu annoskoko149g147kcal8.5g21.7g2.5g2g
Annoskoko puolitettuna74g73kcal4.3g10.9g1.3g1g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534