Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Ruokakerma Valio 5%31g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Oltermanni, perinteinen10g36kcal2.5g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g202kcal8.2g21.4g9.4g3.8g
Valittu annoskoko149g101kcal4.1g10.7g4.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna74g51kcal2.1g5.4g2.4g1g
Arvot/100g100g68kcal2.8g7.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207