Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.8kcal0.6g0.9g0g0g
Hiiva, 50g4.4g2.7kcal0.6g0g0g0g
Sokeri4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.7g5.4kcal0.2g1g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Margariini 80% keskiarvo5.2g37kcal0g0g4.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki44g25kcal3.7g2.2g0.1g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)8.7g19kcal1.1g0g1.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 18g4.7kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Rusina5.2g14kcal0.1g3.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g555kcal18.6g87.4g12.8g4.6g
Valittu annoskoko149g277kcal9.3g43.7g6.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna74g139kcal4.7g21.9g3.2g1.2g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434