Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 30g59kcal0.8g0.2g5.8g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Katkarapu, rainbow45g45kcal10.3g0g0.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio25g35kcal0.7g1.6g3g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g7.5g13kcal0.1g0.8g1.1g0g
Tilli, tuore 12g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g328kcal25.6g8.2g21g5.6g
Valittu annoskoko149g164kcal12.8g4.1g10.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna74g82kcal6.4g2.1g5.3g1.4g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430