Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 109g30kcal1.3g4.4g0.2g2.3g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 40% rasvaa 1.6g5.9kcal0g0g0.6g0g
Piirakkataikina Sunnuntai31g116kcal1.6g10g7.8g0.6g
Siirappi, tumma2.3g7.5kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g321kcal6g32.6g17.2g6g
Valittu annoskoko149g161kcal3g16.3g8.6g3g
Annoskoko puolitettuna74g80kcal1.5g8.2g4.3g1.5g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903