Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 38g71kcal6.5g2.1g4.1g0.2g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi19g1.9kcal0.3g0.3g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)19g30kcal1.5g0.8g2.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Becel juokseva, annos 10g1.4g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g38g124kcal4.5g24.4g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g497kcal26.2g60g16.8g8.2g
Valittu annoskoko149g249kcal13.1g30g8.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna75g124kcal6.6g15g4.2g2.1g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007