Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ketsuppi, Felix2.3g2kcal0g0.5g0g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle25g33kcal1.6g5g0.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g439kcal44g12.6g23.6g2.4g
Valittu annoskoko149g220kcal22g6.3g11.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna75g110kcal11g3.2g5.9g0.6g
Arvot/100g100g147kcal14.8g4.2g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630