Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras14g45kcal1.9g8.2g0.4g1.2g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g21g21kcal1.9g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g179kcal8.6g30.8g1g5.2g
Valittu annoskoko149g90kcal4.3g15.4g0.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna75g45kcal2.2g7.7g0.3g1.3g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374