Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g1000g600kcal100g43g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu220g277kcal24.2g0.7g19.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g240g744kcal40.8g129.6g7g31.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g3313kcal332g361.8g59.6g62.6g
Valittu annoskoko1480g1656kcal166g180.9g29.8g31.3g
Annoskoko puolitettuna740g828kcal83g90.5g14.9g15.7g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292