Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi250g1126kcal16.3g150.2g52.6g7.8g
Voi 125g908kcal1.5g0.5g101.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl334g1135kcal6.7g10g116.8g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g667g1135kcal48.1g106.8g56.7g0g
Sokeri 40g163kcal0g40g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Liivate 13g47kcal11.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g9025kcal168g615g655.6g15.6g
Valittu annoskoko1480g4512kcal84g307.5g327.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna740g2256kcal42g153.8g163.9g3.9g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626