Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 125g908kcal1.5g0.5g101.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g429kcal12.7g87.6g1.5g4.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste63g225kcal18.1g1.1g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)250g688kcal40g2.5g57.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g188g26kcal3.6g0.8g0.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 125g43kcal5.7g2.4g0.4g3.1g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 250g114kcal7.5g12g3.8g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste125g450kcal36.3g2.1g35g0g
Basilika, tuore 16g4.4kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 38g74kcal0.5g0.7g7.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g6319kcal287.2g220.6g480g19g
Valittu annoskoko1480g3159kcal143.6g110.3g240g9.5g
Annoskoko puolitettuna740g1580kcal71.8g55.2g120g4.8g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.5g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100