Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1200g288kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g4025kcal33.6g214.8g324.8g50.4g
Valittu annoskoko1480g2012kcal16.8g107.4g162.4g25.2g
Annoskoko puolitettuna740g1006kcal8.4g53.7g81.2g12.6g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357