Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 621g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 62g46kcal8.2g0.7g0.2g4.3g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )21g190kcal0g0g20.9g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 121g367kcal10.5g66.8g2.3g16.8g
Grahamjauho 311g1019kcal32.8g188.6g6.8g30.8g
Vehnäjauho puolikarkea 336g1151kcal34.2g234.9g4g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g5544kcal171.4g982g68.4g127.2g
Valittu annoskoko1480g2772kcal85.7g491g34.2g63.6g
Annoskoko puolitettuna740g1386kcal42.9g245.5g17.1g31.8g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901