Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 250g60kcal4.5g5.5g0.8g5.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g250g300kcal5.8g12g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2964g2081kcal115g90g134.8g27.4g
Valittu annoskoko1482g1041kcal57.5g45g67.4g13.7g
Annoskoko puolitettuna741g520kcal28.8g22.5g33.7g6.9g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482