Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1207g1895kcal263.1g0g85.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena44g167kcal0.4g40.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Paprikajauhe 18g56kcal2.6g3.2g2.3g6.6g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 10g20kcal2.9g0.6g0.7g0.1g
Chili paprika punainen18g7kcal0.4g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g4385kcal543.4g108.2g178.6g19.4g
Valittu annoskoko1484g2192kcal271.7g54.1g89.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna742g1096kcal135.9g27.1g44.7g4.9g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449