Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g406g341kcal4.5g74.3g1.6g7.3g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.3kcal0.1g0.6g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g232g1670kcal0g0g185.5g0g
Sokeri 296g1200kcal0g295.3g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g191g274kcal13.2g0.3g10.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 301g1034kcal30.7g211g3.6g10.6g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g42kcal0.4g9.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g9176kcal99g1190.2g404g36g
Valittu annoskoko1484g4588kcal49.5g595.1g202g18g
Annoskoko puolitettuna742g2294kcal24.8g297.6g101g9g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468