Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki700g392kcal59.5g35g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu168g212kcal18.5g0.5g15.1g0g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti63g307kcal15.4g21g18.1g17.9g
Soijajauho rasvainen 56g261kcal19.3g13.2g13.2g6.7g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 490g1855kcal136.6g0g147g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g6079kcal499.4g144.6g389.6g49.2g
Valittu annoskoko1484g3040kcal249.7g72.3g194.8g24.6g
Annoskoko puolitettuna742g1520kcal124.9g36.2g97.4g12.3g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595