Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g70g246kcal9.1g49.1g1g3.7g
Tattarijauho, Vijatuote56g196kcal7.3g39.3g0.8g3g
Kaurahiutale 112g420kcal16.3g64g8.2g11.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g365g1240kcal7.3g284.5g6.2g25.5g
Porkkana 98g32kcal0.6g5.5g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g5384kcal81.2g884.8g159g91.8g
Valittu annoskoko1484g2692kcal40.6g442.4g79.5g45.9g
Annoskoko puolitettuna742g1346kcal20.3g221.2g39.8g23g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041