Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g342g96kcal2.1g20.4g0.7g8.6g
Kananmuna kuorineen punnittu148g186kcal16.2g0.4g13.3g0g
Maksa naudan 821g1075kcal150.8g47.8g30.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g47g342kcal0.5g0.5g37.5g0g
Sipuli (kuorittu)127g34kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g3467kcal342.4g150.4g164.4g21.6g
Valittu annoskoko1484g1734kcal171.2g75.2g82.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna742g867kcal85.6g37.6g41.1g5.4g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632