Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 473g360kcal8.9g73.3g0.9g4.7g
Jauheliha, sika-nauta 350g776kcal61.3g0g59.5g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka61g50kcal2.1g11.6g0.6g0.6g
Lihaliemi laimennettu 438g83kcal0g13.1g2.6g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g66g171kcal17.7g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g2945kcal183.6g207.2g150.2g14.2g
Valittu annoskoko1484g1472kcal91.8g103.6g75.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna742g736kcal45.9g51.8g37.6g3.6g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978