Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)989g7123kcal1g1g791.5g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 283g805kcal43.8g0.6g70.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)212g42kcal0g13.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g15942kcal89.6g30.8g1724.4g0g
Valittu annoskoko1484g7971kcal44.8g15.4g862.2g0g
Annoskoko puolitettuna742g3985kcal22.4g7.7g431.1g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435