Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5660g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g943g264kcal5.7g56.1g1.9g23.6g
Lampaanlihan, vähärasvainen590g1079kcal112g0g70.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr47g132kcal3.8g4.5g11.3g0.8g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl47g288kcal2.8g22.2g20.8g0g
Kukkakaali, tuore708g142kcal12.7g15.6g2.1g12.7g
Keittojuurekset, apetit943g245kcal8.5g45.3g2.8g21.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1061g808kcal20g164.5g2.1g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5916kcal331g616.4g223.6g138.8g
Valittu annoskoko10000g2958kcal165.5g308.2g111.8g69.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1479kcal82.8g154.1g55.9g34.7g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758