Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Kukkakaali 167g40kcal3g3.7g0.5g3.8g
Kalkkuna 167g327kcal52.5g0g12.9g0g
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g21g7.3kcal0.1g1.7g0g0g
Juuriselleri 125g39kcal1.6g5.8g0.3g3.9g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g8.3g14kcal1.5g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g946kcal119.4g45.4g28.2g23.8g
Valittu annoskoko1485g473kcal59.7g22.7g14.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna743g237kcal29.9g11.4g7.1g6g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309