Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 601g456kcal11.2g92.7g1.2g6g
Voi 90g654kcal1.1g0.4g73.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g36g126kcal1.3g29.2g0.4g1.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 301g338kcal63.5g0g9g0g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27.1g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kaali, valkokaali241g51kcal2.9g8.2g0.5g5.1g
Sieni tatti, hapero 60g17kcal1.1g1.7g0.3g1.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g3885kcal171.2g273.2g229.4g29.6g
Valittu annoskoko1485g1943kcal85.6g136.6g114.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna743g971kcal42.8g68.3g57.4g7.4g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282