Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys180g234kcal36g0g10.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Pakaste vihanneksia375g150kcal11.2g20.6g3.7g11.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto150g420kcal28.5g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g1891kcal155.8g63.4g114.2g23.4g
Valittu annoskoko1485g946kcal77.9g31.7g57.1g11.7g
Annoskoko puolitettuna743g473kcal39g15.9g28.6g5.9g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298