Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Sieni rouskut, suolattu 391g102kcal6.1g9g2g11.3g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 282g699kcal40.2g15.4g53.2g1.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g18g162kcal0g0g18g0g
Paprika, punainen534g137kcal4.8g24.5g2.1g10.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 17g12kcal0.2g1.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g2355kcal109g125g152g56.6g
Valittu annoskoko1485g1177kcal54.5g62.5g76g28.3g
Annoskoko puolitettuna743g589kcal27.3g31.3g38g14.2g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459