Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy483g2558kcal38.1g154.4g202.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen101g724kcal1g1g80.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g201g1207kcal42.2g13.3g108.6g0g
Kananmuna kuoreton 704g1004kcal88g2.1g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g10984kcal338.6g341.6g927.6g0g
Valittu annoskoko1488g5492kcal169.3g170.8g463.8g0g
Annoskoko puolitettuna744g2746kcal84.7g85.4g231.9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478