Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 150g151kcal1.9g7.3g12.3g2.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 135g102kcal6.1g17.4g0.3g1.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g748g449kcal7.5g33.6g29.9g4.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)434g477kcal108.4g0g4.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g2628kcal247.8g116.6g123.6g16.8g
Valittu annoskoko1488g1314kcal123.9g58.3g61.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna744g657kcal62g29.2g30.9g4.2g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481