Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 133g498kcal19.3g75.9g9.7g13.3g
Margariini 70%, keiju laktoositon 180g1113kcal0g0g125.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g90.9g1.6g4.5g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 133g36kcal4.4g4.1g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g166g93kcal14.1g8.3g0.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g133g107kcal3.5g5.3g8g0g
Sokeri 113g459kcal0g113.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g45kcal0g10.9g0g0.2g
Raparperi 333g112kcal2.3g18.3g0.3g4.7g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g6257kcal150.8g659.4g321.4g45.4g
Valittu annoskoko1488g3128kcal75.4g329.7g160.7g22.7g
Annoskoko puolitettuna744g1564kcal37.7g164.9g80.4g11.4g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475