Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Purjosipuli150g29kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g222g78kcal2.2g15.1g1.1g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P150g90kcal1.5g6.8g6g0.9g
Kiinankaali 120g24kcal1.9g2.7g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g540kcal19.8g70.4g17.6g20.8g
Valittu annoskoko1488g270kcal9.9g35.2g8.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna744g135kcal5g17.6g4.4g5.2g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441