Porkkana-lanttupaistos

Pese ja kuori juurekset, paloittele.

lorauta uunivuokaan öljyä, lisää paloitellut juurekset, suolaa, pippuria ja hiukan hunajaa.

Sekoita.

paista 250 asteessa - tai pienemmällä jos ei ole kiire; ensin peittämättä, sitten foliolla peitettynä kypsäksi asti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g402g113kcal2.4g23.9g0.8g10.1g
Lanttu 1005g290kcal10.1g46.2g3g18.1g
Auringonkukkaöljy 30g267kcal0g0g30.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 30g100kcal0.2g24.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g1538kcal25.4g189g68g56.4g
Valittu annoskoko1488g769kcal12.7g94.5g34g28.2g
Annoskoko puolitettuna744g385kcal6.4g47.3g17g14.1g
Arvot/100g100g52kcal0.9g6.4g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305140