Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g1005g603kcal100.5g43.2g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu221g279kcal24.3g0.7g19.9g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g241g748kcal41g130.3g7g31.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g3330kcal333.6g363.6g59.8g63g
Valittu annoskoko1488g1665kcal166.8g181.8g29.9g31.5g
Annoskoko puolitettuna744g833kcal83.4g90.9g15g15.8g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292